Uprava

Predsednik skupštine grada

 

Oliver Mitrović

Rođen 25. maja 1978. godine u Tuzli. Inženjer je tekstilne tehnologije. Zaposlen u JKP "Pijace i parkinzi" Zrenjanin. U prethodnom sazivu nalazio se na funkciji predsednika odborničke grupe SNS. Oženjen, otac dvoje dece. Član je Srpske napredne stranke. Na funkciju predsednika Skupštine grada Zrenjanina izabran je 24. maja 2016. godine.

 

Zamenica predsednika skupštine grada

 

Ljuba Travica

Rođena 15.11.1957. godine u Hrvatskoj, živi u Zrenjaninu. Po zanimanju profesor sociologije i filozofije. Zaposlena  u JP "Radio Zrenjanin". Predsednica Saveta za informisanje Srpske napredne stranke Odbornica u Skupštini grada Zrenjanina i u prethodnom sazivu. Članica je Srpske napredne stranke. Na funkciju zamenice predsednika Skupštine grada Zrenjanina izabrana je 12. jula 2016. godine.

 

Sekretar skupštine grada

 

Milan Mrkšić

Rođen 16.07.1955. godine u Srpskom Itebeju. Diplomirani je pravnik. Bio je na funkcijama sekretara u skupštinama opština Žitište i Zrenjanin, zamenika načelnika Srednjebanatskog upravnog okruga i načelnika finansijske policije. Bio je direktor filijale Komercijalne banke u Zrenjaninu, Dunav osiguranja. Sekretar Skupštine grada Zrenjanina bio je i u prethodnom sazivu. Član je Socijalističke partije Srbije. Oženjen, otac dva deteta. Na funkciju sekretara Skupštine grada Zrenjanina u aktuelnom sazivu izabran je 24. maja 2016. godine.

 

Zamenica sekretara skupštine grada

 

Svetlana Grujić

Rođena 2. marta 1981. godine u Zrenjaninu. Diplomirani pravnik. Diplomirala na Pravnom fakultetu Univetziteta u Novom Sadu. Radila u Višem sudu u Zrenjaninu kao pripravnik. U Gradskoj upravi grada Zrenjanina šest godina radila na upravno-pravnim poslovima u Odeljenju komunalne policije, inspekcijsko-nadzornih poslova i vanrednih situacija i Odeljenju za urbanizam. Članica je Srpske napredne stranke. Na funkciju zamenice sekretara Skupštine izabrana 10. juna 2016. godine.