Obaveštenje o dodeli ''Nagrade grada Zrenjanina'' za 2017. godinu

Na osnovu Odluke o ustanovljenju Praznika grada, nagrada, javnih priznanja i zvanja počasnog građanina grada Zrenjanina (“Službeni list grada Zrenjanina” br. 5/17), sprovodi se postupak za dodelu "Nagrade grada Zrenjanina". "Nagrada grada Zrenjanina" se dodeljuje na svečanoj akademiji koja se održava povodom novogodišnjih praznika.
 
"Nagrada grada Zrenjanina" dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti: privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku "Nagrade grada Zrenjanina" dodeljuje se priznanje u vidu povelje.
 
"Nagrada grada Zrenjanina" može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u zadnjih 10 godina dobili nagradu.
O dodeljivanju "Nagrade grada Zrenjanina" odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom Odlukom.
Predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti: pojedinci, Skupština grada, Gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.
 
Predlozi za dodelu "Nagrade grada Zrenjanina" sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 5. decembra 2017. godine na adresu:

Grad Zrenjanin
Skupština grada
Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja 
Zrenjanin, Trg slobode 10

Sa posebnom naznakom: "Predlog za dodelu Nagrade grada Zrenjanina"