Nov asfalt će dobiti i Potiska ulica u mesnoj zajednici "Bolnica – Berbersko"

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je danas Potisku ulicu, na teritoriji mesne zajednice “Bolnica - Berbersko“, gde su u toku pripremni radovi na asfaltiranju kolovoza. 
 
 
Potiska ulica je saobraćajnica koja se proteže od ulaza u Urgentni centar Opšte bolnice "Đorđe Joanović", odnosno od Bolničke prema Titelskoj, uz nekadašnju staru očnu bolnicu. Kolovoz, ali i teren izvan kolovoza u ovoj ulici prilično su devastirani, pa su sanacioni radovi bili neophodni.
-U toku su pripremni radovi u Potiskoj ulici, a asfaltiranje kreće u ponedeljak. Ovom prilikom biće izgrađena i nova parking mesta. Vrednost radova je pet miliona dinara - naveo je načelnik Odeljenja za privredu u Gradskoj upravi Zrenjanin Goran Kravarušić.
 
 
Kravarušić je dodao da se radovi u Potiskoj ulici obavljaju na kolovozu dužine oko 400 metara, a predviđeno je da traju 30 dana.
-Inače, trenutno se odvijaju radovi na više lokacija u gradu. Završava se Šumadijska ulica u naselju "Zeleno polje", a sledeće nedelje počinju radovi u Mostarskoj ulici, u MZ "Sava Kovačević". Nakon toga slede radovi u ulici Miloša Crnjanskog u Čenti – naveo je Kravarušić. 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5518/Potiska_obilazak_0.jpg