Grad otvara poseban račun za donacije privrednika koji iskazuju najviši stepen društvene odgovornosti

Zbog interesovanja i zahteva velikog broja privrednika, zrenjaninskih preduzetnika i stranih kompanija koje posluju u gradskim industrijskim zonama, a koji iskazuju najviši stepen društvene odgovornosti i žele da se u aktuelnoj složenoj situaciji uključe u aktivnosti pružanja pomoći najugroženijem delu stanovništva sa teritorije Grada Zrenjanina, Gradska uprava Zrenjanin otvorila je poseban broj računa, za pomoć u uslovima proglašenog vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije i uplatu donacija u budžet Grada Zrenjanina.
 
Grad Zrenjanin uputiće posebno obaveštenje svim privrednim subjektima na svojoj teritoriji, preduzećima i privatnim preduzetnicima, s naznačenim brojem računa i načinom uplate, a svim zainteresovanim pojedincima i kolektivima unapred zahvaljuje na razumevanju novonastale situacije i visokoj svesti o potrebi da se pomogne našim ugroženim sugrađanima. 
 
BROJ RAČUNA:
840-744141843-14 - Tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa gradova
 
PO MODELU: 97
POZIV NA BROJ ODOBRENJA: 51 - 242
 
Za sve dodatne informacije na raspolaganju je tel. Gradske uprave Zrenjanin, Odeljenja za finansije 023-315-0080, ili e-mail načelnika odeljenja:
darko.vukic@grad.zrenjanin.rs 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5563/Grb_Indeks_300.jpg