Koordinacija Grada Zrenjanina s Pokrajinskim sekretarijatom za zdravstvo - zajednički na istom zadatku

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić održao je danas u Zrenjaninu radni sastanak s predstavnicima Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, a sastanku su prisustvovali načelnica Srednjebanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević, predstavnici opština sa teritorije srednjeg Banata, kao i predstavnici zrenjaninskih zdravstvenih ustanova. 
 
Tema sastanka bila je uspostavljanje što bolje koordinacije između lokalnih samouprava i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, u svim aktivnostima u vezi sa suzbijanjem epidemije virusa Kovid-19, a u skladu s merama Vlade Republike Srbije. 
 
 
 
Gradonačelnik je istakao da smo svi zajednički na istom zadatku i da je Grad Zrenjanin u stalnoj komunikaciji sa pokrajinskim vlastima. Dodao je da se situacija u Zrenjaninu neprekidno prati, da se slede sve instrukcije u načinu međusobne komunikacije i još jednom poručio sugrađanima da bez preke potrebe i radne obaveze ne napuštaju svoje domove i na taj način pomognu svima koji se na terenu iz dana u dan bore protiv širenja epidemije koronavirusa. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5564/sastanak_24032020_0.jpg