Centar za respiratorne infekcije od juče radi 24 sata, apoteka “Janković” u Ulici Koče Kolarova radi u nedelju ujutro za starije od 65 godina

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin saopštio je da od juče, 31. marta, Centar za respiratorne infekcije Zrenjanin radi 24 sata, svakog radnog dana (ponedeljak-petak). Vikendom neće raditi. Centar se nalazi u prostorijama ambulante u naselju “Zeleno polje” i prima samo pacijente sa respiratornim infekcijama sa teritorije grada, koji se prethodno najavljuju telefonom Domu zdravlja. 
 
Apoteka “Janković” saopštila je da će apoteka te ustanove u Ulici Koče Kolarova 58 - ogranak 100 - raditi nedeljom u periodu od 04-07 časova isključivo za pacijente starije od 65 godina i omogućiti im dostupnost mesečne terapije. 
 
U objektu apoteke biće sprovedene sve mere prevencije vezane za širenje koronavirusa, u smislu dezinfekcije prostora, upotrebe zaštitne opreme od strane zaposlenih, propisnog rastojanja između pacijenata i ostale mere.
 
Zaposlenima u apoteci će biti izdati Radni nalozi za kretanje tokom policijskog časa radi dolaska i odlaska sa radnog mesta.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5577/Grb_Indeks_300.jpg