Regulacija saobraćaja zbog radova na ulazu u naselje “Ruža Šulman” - jedna saobraćajna traka iz Pančevačke, dvosmerno kretanje iz Ulice Marka Oreškovića

Zbog radova na zameni kompletne vodovodne mreže u zrenjaninskom naselju “Ruža Šulman”, od danas se primenjuje privremeno rešenje regulacije saobraćaja na ulazu u naselje iz Pančevačke ulice. Istovremeno, izvođači radova i Grad Zrenjanin apeluju na stanovnike tog naselja da prilagode kretanje motornim vozilima radovima na terenu i ne parkiraju vozila na ulazu/izlazu iz Ruže Šulman u Ulicu Marka Oreškovića (kod OŠ “2. oktobar”), kako bi se na tom mestu nesmetano odvijao dvosmerni saobraćaj. 
 
Radi presecanja saobraćajnice na ulazu u naselje iz Pančevačke ulice, saobraćaj će se odvijati samo jednom trakom i u zavisnosti od dela puta na kom su radovi, biće omogućen ili samo ulaz ili samo izlaz iz naselja. Zadržavaju se, dakle, postojeći smerovi kretanja na raskrsnici kod semafora, a mogućnost prolaska biće regulisana odgovarajućom signalizacijom. 
 
Izvođač radova, preduzeće “Energy LTD” iz Novog Sada najavljuje ovakav režim saobraćaja do petka, 21. januara, ali je moguće da radovi na presecanju ulaska u naselje budu završeni i ranije. Stanari u naselju “Ruža Šulman” su o svemu ovome obavešteni, a ostali učesnici u saobraćaju pozivaju se na oprez u kretanju u zoni radova. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6383/Grad_0.jpg