Свечано отварање '' Авив парка '' - Зрењанин добија 400 нових радних места

Нови, модерни тржни центар "Авив Парк" званично је отворен у Зрењанину. Процењује се да пројекат израелске компаније "Авив Арлон" износи 30 милиона евра и да отвара око 400 нових радних места грађанима.

 

 

 

  

 

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић и директор израелске компаније „Авив Арлон“ Ифтах Алони службеним сечењем врпце отворили су нови тржни центар, а потом и званични коктел.

 

Градоначелник Зрењанина истакао је да је отварањем овог комплекса град добио не само модеран трговински центар, изграђен по највишим светским стандардима, већ стотине радних места, док су грађани Зрењанина добили атрактиван простор за будуће концерте, промоције, догађаје:
- Драго ми је што је израелска компанија препознала Зрењанин као град у који треба улагати, као град са перспективом и великим развојним потенцијалима. Такође сматрам отварање "Авив парка" значајним кораком ка новим улагањима и  настојању да Зрењанин постане добро место за живот, рад и инвестирање.

 

  

 

Директор компаније Ифтах Алони изјавио је да ће Парк бити домаћин бројних културних и забавних догађаја, а да ће ускоро бити отворен биоскоп. Такође је додао да заиста ужива да проводи време у Србији. Амбасадор Израела у Србији, Јозеф Леви, такође је говорио гостима:

 

- Ово је изванредан дан и веома сам почашћен и срећан што сведочим још једном успешно оствареном пријатељству Србије и Израела. Ми верујемо у вашу економску будућност.

 

 

Приликом отварања Компанија „Авив Арлон“ поклонила је дигитални колпоскоп и 10 савремених апарата за крвни притисак Зрењанинском Дому здравља, директор Миодраг Субић примио је донацију и захвалио се.

 

 

  

 

 

 

 
Нови малопродајни центар један је од највећих у региону, смештен само 3км од центра града. Пројекат је реализован за само годину дана и простире се на 22.500 квадратних метара.